Çanakkale'de alevlerle mücadele! Albay Türkdönmez, hayvanları yangından böyle kurtardı

Çanakkale'de dün başlayan büyük yangın devam ederken İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kamil Türkdönmez hayvanların yangın bölgesinden kurtarılmasına yardım etmek için sahaya indi. Bir ağıla giren Türkdönmez'in hayvanları bölgeden uzaklaştırmak için gösterdiği gayret takdir topladı. Türkdönmez içerideki tüm hayvanları yangından kurtardı.

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını devam ediyor. 9 köy ile Sarıcaeli köyündeki yaşlı bakım evinde kalanlar tahliye edilirken, 4 gece görüşlü yangın helikopteriyle müdahale edilen yangını söndürme çalışmalarında günün ilk ışıklarıyla birlikte diğer helikopter ve uçaklar da yeniden kullanılmaya başlandı. Alevlere 26 helikopter, 8 uçak, 240 arazöz, 71 su tankeri, 328 iş makinesi ve 2 bin 659 personelle müdahale ediliyor.

Çanakkale'de dün başlayan yangın saatlerdir kontrol altına alınmaya çalışılırken, ortaya çıkan bir görüntü herkesi duygulandırdı. İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kamil Türkdönmez hayvanların yangın bölgesinden kurtarılmasına yardım etmek için sahaya indi. Alevlerin tehdit ettiği bir ağıla giren İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kamil Türkdönmez içerideki tüm hayvanları yangından kurtardı. Jandarma Albay Kamil Türkdönmez, zor durumda olan hayvanları kurtarmak için büyük bir çaba gösterdi. O anlar kameralar tarafından kaydedildi. Sosyal medyada hızla paylaşılan görüntüler büyük takdir topladı.

Çanakkale'de alevlerle mücadele! Albay Türkdönmez, hayvanları yangından böyle kurtardı

HAYVANLARI BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI

Çanakkale'den anbean paylaşım yapan gazeteci Tekin Uğurlu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda Albay Türkdönmez'in haberi alıp bölgeye intikal ettiği ve yangın tehdidiyle karşı karşıya kalan hayvanları o noktadan uzaklaştırmaya çalıştığı anlar yer aldı.

 

 

Çanakkale'de alevlerle mücadele! Albay Türkdönmez, hayvanları yangından böyle kurtardı ile ilgili etiketler Çanakkale Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.