Çanakkale yangını kontrol altında

Çanakkale merkeze bağlı Kemel köyü yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli "Ekiplerimizin anında müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınmıştır. Şükürler olsun can kaybı yoktur. Soğutma çalışmalarına başlanmıştır" açıklaması yaptı.

Çanakkale'de Kemel köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Ekiplerin karadan ve havadan müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Ekiplerimizin anında müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınmıştır. Şükürler olsun can kaybı yoktur. Soğutma çalışmalarına başlanmıştır" açıklaması yaptı.

 

YERLEŞİM YERLERİNİ TEHDİT EDİYOR MU?

NTV yayınına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ''Anızdan ormana atlaması işi biraz zorlaştırdı. Ancak kontrol altına alınacak gibi duruyor'' açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Gökhan, şu ifadeleri de ekledi:

''Sadece bugün 2 yerde daha yangın çıktı. Çok dikkat etmemiz lazım. Yerleşim yerlerine ulaşması zor. Ancak yakınlarında köyler var''

Çanakkale yangını kontrol altında ile ilgili etiketler Çanakkale Yangın Bekir Pakdemirli çanakkalede yangın orman yangnı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.