Çanakkale boğazı gemi trafiği çift yönden tek yöne döndü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: “Çanakkale kepez bölgesinde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale boğazı gemi trafiği, güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, çift yönden tek yöne döndü.”

Çanakkale Merkeze bağlı Kayadere köyü yakınlarında saat 12.30 sıralarında çıkan orman yangını halen devam ediyor. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Kayadere, Ulupınar ve Belen köyleri ile Damyeri Mahallesi boşaltıldı. Valilik, Yağcılar, Aşağıokçular, Kalabaklı, Kızılcaören ve Taşlıtarla köyleri tedbir amaçlı boşaltılacağını duyurdu.

GEÇİŞ ASKIYA ALINDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin, güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığı belirtildi. Gemi trafiği, çift yönden tek yöne döndü. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait römorkörlerin, yangının deniz kenarına inmesi durumunda olası bir müdahale için teyakkuza geçirildiği aktarıldı.

 

 

Çanakkale boğazı gemi trafiği çift yönden tek yöne döndü ile ilgili etiketler Çanakkale
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.