Çanakkale Biga'da 4.3 büyüklüğünde deprem!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde saat 06.21'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada şuana kadar herhangi bir olumsuz ihbar bulunmadığı kaydedildi. Öte yandan söz konusu sarsıntıya ilişkin sosyal medya kullanıcıları İstanbul, Balıkesir ve Bursa'dan da hissedildiğine ilişkin paylaşımlar yaptı.

Sabahın erken saatlerinde meydana gelen deprem korkuttu. Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen deprem vatandaşı uykusunda yakaladı. Depremin şiddetinin fazla olmaması olası bir facianın önüne geçti. AFAD tarafından yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü ise 4.3 olarak duyuruldu. Depremin derinliği ise 12.12 km olarak aktarıldı. Deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbar bulunmadığı öğrenilirken gelişmeler ise yakından takip ediliyor.

 AFAD: BİGA 4.3 İLE SALLANDI

AFAD sosyal medya hesabından depremin boyutu ve detaylarını paylaştı. Depremin çevre illerden de hissedildiği kaydedilirken vatandaşlar yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çanakkale Biga'da 4.3 büyüklüğünde deprem! ile ilgili etiketler deprem Çanakkale
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.