Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan ilan-ı aşk

Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman'ın evlilik hazırlığı yaparken sürpriz bir şekilde ilişkisini sonlandırdığı İtalyan spor spikeri Diletta Leotta yeni bir aşka yelken açtı. Leotta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Alman futbolcu Loris Karius ile birlikteliğini gözler önüne serdi.

Can Yaman, evlilik teklifi ettiği ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile birlikteliğini sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. Çiftin mutlu birlikteliği geçtiğimiz yılın son aylarında sessiz sedasız bitmişti. 31 yaşındaki güzel sunucu aşkta aradığı mutluluğu buldu.

İtalyan güzel Diletta Leotta, Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile yeni bir aşka yelken açtı. Yeni yılı arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Can Yaman'ın eski aşkı Leotta, yılbaşı gecesi Instagram hesabından sürpriz bir paylaşıma imza atarak kendisinden iki yaş küçük olan Loris Karius ile sevgili olduğunu ilan etti.

Diletta Leotta ile Loris Karius'un romantik pozları dakikalar içinde binlerce beğeni aldı. İkili geçtiğimiz haftalarda Milano'da birlikte görüntülenmişlerdi.

İşte aşkın ilk kareleri:

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan ilan-ı aşk - Resim : 2

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan ilan-ı aşk - Resim : 3

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan ilan-ı aşk ile ilgili etiketler Can Yaman Loris Karius
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.