Can Yaman'ın 'El Turco' dizisinden bölüm başı alacağı ücret belli oldu

Son olarak 2020 yılında Fox Tv'de yayınlanan 'Bay Yanlış' dizisinde rol aldıktan sonra kariyerine İtalya ’da devam etmeye karar veren ve bir süredir İtalya'da yaşayan 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın, Disney Plus'ta yayınlanacak olan "El Turco" isimli diziden bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı. Can Yaman “El Turco” dizisinden bölüm başına 1.5 milyon TL kazanacak.

Türkiye ve İtalya'da geniş bir hayran kitlesi bulunan, kariyerine bir süredir İtalya'da devam eden Can Yaman'ın yeni projesinden kazanacağı ücret netleşti. Yarı kurmaca yarı gerçek bir hikayenin anlatıldığı, Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak 'El Turco' adlı dizide Osmanlı akıncısı “El Turco”yu canlandıracak olan Can Yaman bölüm başına 1.5 milyon TL alacak.

Can Yaman'ın 'El Turco' dizisinden bölüm başı alacağı ücret belli oldu

Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.

Disney Plus'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatılacağı dizide Atatürk'ü canlandıracak Aras Bulut İynemli ise bölüm başı 700 bin TL alacak.

 

 

Can Yaman'ın 'El Turco' dizisinden bölüm başı alacağı ücret belli oldu ile ilgili etiketler Can Yaman el turco disney plus
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.