Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi

Bir süre önce kariyerine İtalya ’da devam etme kararı alan ve İtalya'nın en popüler isimlerinden biri haline gelen 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman Milano Moda Haftası'nda, Netflix'te popüler olan '365 Gün' filminde Massimo Torricelli rolünü üstlenen meslektaşı Michele Morrone ile bir araya geldi. İkilinin samimi halleri dikkat çekti.

Bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden ve Türkiye'de olduğu kadar İtalya'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, Netflix'te yayınlanan '365 Days' filminde rol alan Michele Morrone ile bir araya geldi.

Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi


İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Milano Moda Haftası'nda defileyi ön sıradadan izleyen ikilinin samimi konuşma anları ve birlikte çekildikleri fotoğraf kareleri sosyal medyaya damga vurdu.

Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi - Resim : 2


BİRLİKTE SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTILAR

“365 Days” filmindeki Don Massimo Torricelli rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Michele Morrone, Can Yaman ile fotoğrafını 15 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 'adamım' notuyla yayınlarken, Can Yaman ise birlikte çekilen karesine 'benim yeni erkek kardeşim' notuyla yer verdi.

Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi - Resim : 3


Can Yaman, Lucas Jagger ve Michele Morrone, Dolce&Gabbana defilesinde bir araya geldi.

Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi - Resim : 4

Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi - Resim : 5

 

Can Yaman ile 365 Gün'ün yıldızı Michele Morrone bir araya geldi ile ilgili etiketler Can Yaman 365 gün Massimo Torricelli Michele Morrone milano moda haftası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.