Can Yaman Hayatının En Önemli Yolculuğuna Çıkıyor! Bakın Nereye Gidiyor

Türkiye de birçok dizide başrol oynayan ve ekranların sevilen yüzü olan nerdeyse her hafta evlere konuk edilen Can Yamanı Türk televizyonu dışında artık yabancı ekranlarda da görmek mümkün. Pandemi nedeniyle bazı projelerinin 2022 ye ertelenmesinden sonra, dâhil olduğu bir işle Can Yaman İtalya’yı sallıyor denilebilir.

Türkiye de  birçok dizide başrol oynayan  ve ekranların sevilen yüzü olan nerdeyse her hafta evlere konuk edilen Can Yamanı Türk televizyonu dışında artık yabancı ekranlarda da görmek mümkün. Pandemi nedeniyle bazı projelerinin 2022 ye ertelenmesinden sonra, dâhil olduğu bir işle Can Yaman İtalya’yı sallıyor denilebilir.

Can Yaman  Kimdir? Neler Yapar, Kariyer Hedefleri 

Doğma büyüme İstanbullu olan Can Yaman 1989 Suadiye doğumludur. Oyunculuk yapmanın yanı sıra avukattır. Hukuk Fakültesi mezunudur. Ayni zamanda Can Yaman Türk medyasının da ilgi odağıdır.

Oyunculuk kariyerinde zirveyi hedefleyen dünya starlarıyla aynı projeyi paylaşmayı amaçlayan Can Yaman İtalya da yeni bir oyunculuk teklifini değerlendirmeye gitti. Oyunculuk dışında da yaptığı işlerden sıkça söz edilen, birçok toplum yararına yapılan organizasyonlarda yer alan farkındalık yaratacak sosyal sorumluluk projelerinde de kendisini sıklıkla gösteren Can Yamanı Türk medyası çok sevdi.

Türkiye de yaptığı her işte başarıyı yakalayan oyuncu artık yurt dışında farklı projelerde yer almak istiyor.  

İtalya’da Can Yaman’a İlgi Çok Yoğun 

Can Yamanın  bu yeni atılımında başarıyı yakalamak adına yeni imajıyla rolüyle bütünleşme çabası içerisinde İtalyan medyası tarafından dikkatleri üzerine çekmesiyle fan gruplarında patlama yaşadığı görülüyor.

Can Yaman Hayatının En Önemli Yolculuğuna Çıkıyor! Bakın Nereye Gidiyor

Her ülkeden takipçisi olan yakışıklı oyuncunun sosyal medya hesaplarından kendisine olan ilginin giderek arttığını görmek mümkündür. Tüm dünyanın ilgisini çekmek adına içinde bulunduğu proje de artık daha özverili çalışması gereken Can Yamanı İtalya halkı çoktan bağrına bastı.

Can Yaman’ın Yeni Projesi

Bu ayın sonunda başlayacak olan sette yeni proje çekimleri için ter dökecek Can Yaman polis olarak karşımıza çıkacak. Başrolünü Fransız asıllı İtalyan güzelle nasıl bir ikili olacakları ise en büyük merak konusu. 

Can Yaman Hayatının En Önemli Yolculuğuna Çıkıyor! Bakın Nereye Gidiyor ile ilgili etiketler Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.