Can simidi ile Van Gölü'nde sürüklendi! 6 yaşındaki çocuğu jandarma kurtardı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde ailesinden habersiz can simidi ile Van Gölü'ne giren 6 yaşındaki çocuk, rüzgarın etkisiyle açığa sürüklendi. Ailesinin ihbarı üzerine göl kenarına gelen Jandarma ekipleri, çocuğu 400 metre açıkta buldu. Botla kurtarılan minik, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.

Bitlis'in Ahlat-Tatvan karayolunun 10'uncu kilometresinde Van Gölü sahilinde gölde yüzen 6 yaşındaki Efe İlkbahar isimli çocuk ailesinden habersiz can simidi ile Van Gölü'ne açıldı.

Rüzgarın etkisi ile gölde sürüklenen 6 yaşındaki çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Ahlat Jandarma Bot Komutanlığı ekipleri 6 yaşındaki Efe İlkbahar isimli çocuğu kıyıdan 400 metre açıkta buldu.

Can simidi sayesinde hayatta kalan çocuk Jandarma ekiplerince sudan çıkartılarak hazırda bekletilen ambulansa sevk edildi. Ambulansla Ahlat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sağlık kontrolü yapılan ve herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan çocuk ailesine teslim edildi.

İHA

Can simidi ile Van Gölü'nde sürüklendi! 6 yaşındaki çocuğu jandarma kurtardı ile ilgili etiketler Bitlis Van Gölü can simidi kurtarma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.