Can Feda filmine Hollanda'dan büyük destek!

Almanya Sinema Kurulu'nun 'Gençleri şiddete özendiriyor' gerekçesi ile sakındalı bulduğu Can Feda filmine Hollanda'dan destek geldi. Ekip Rotterdam'da coşkuyla karşılandı.

Başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in paylaştığı Can Feda filmi, Almanya Sinema Kurulu (FSK) tarafından 'sakıncalı' bulunmuş, karara itiraz eden yapımcıfirma TAFF Pictures, filmi Almanya'da gösterimden çekip Mannheim ve Frankfurt'taki galalarını da iptal etmişti.

Posta'dan alınan habere göre, film ekibi, önceki gün özel gösterim için gittiği Hollanda'da moral buldu.

Can Feda filmine Hollanda'dan büyük destek!

Afganistan ve Bosna-Hersek'ten dahi katılımın olduğu özel gösterimde, coşkulu kalabalık Burak Özçivit'i ellerinde Türk bayrakları ve ''Almanya, Can Feda'ya dokunma'' tezahüratları ile karşıladı. Bu ilgi ve sevgi gösterisinden çok etkilenen oyuncu, teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

''Rotterdam'a ilk defa geliyorum. Harika bir karşılama yaptınız, çok teşekkür ederim. Dün de Almanya'daydık, orada tatsız olaylar yaşadık. Sizin gibi yüzlerce kişi bizi karşılamaya geldi ama salonlara giremediler. Burada o sorunu yaşamadık, hepinize bunun için ayrıca teşekkür ederiz.''

Can Feda filmine Hollanda'dan büyük destek! - Resim : 2

Burak Özçivit, ardından gösterimi yapıldığı altı salonu da gezerek içeride bulunanlara ''İyi seyiler'' diledi.

Can Feda filmine Hollanda'dan büyük destek! ile ilgili etiketler can feda
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.