Can Dündar'ın villasında yıkım sürüyor

MİT Kumpası Davasının firari sanığı Can Dündar'ın Bodrum'da bulunan villasının imara aykırı bir şekilde kaçak olarak yapılan bölümlerinin yıkımı bugün de devam etti. Yıkım ve villanın son durumu havadan drone ile görüntülendi.

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekiplerinin yaptığı kontrolde Can Dündar'ın Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'taki lüks villasında imara aykırılık ve hazine arazisini işgal ettiği belirlenmişti.

Bunun üzerine belediye ekiplerinin gözetiminde özel bir inşaat firmasına bağlı işçilerce başlatılan yıkım çalışması bugün de devam etti. 

Can Dündar'ın villasında yıkım sürüyor

Villanın hazine arazisinde kalan bölümünde yer alan havuz, içine moloz ve toprak dökülerek kapatıldı. Havuzun çevresindeki beton platform, iki kat betonarme bina, çardak, pergola gibi kaçak bölümler de önemli ölçüde yıkıldı. 

Can Dündar'ın villasında yıkım sürüyor - Resim : 2
MİT TIR'ları kumpası davasının firari sanğı olan Can Dündar'ın villasındaki yıkım havadan görüntülendi.

Tahliye için 15 gün süre verilen villada, 11 Haziran tarihinde ise Bodrum Belediyesi ile Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldığı belirtildi.

Can Dündar'ın villasında yıkım sürüyor ile ilgili etiketler Can Dündar Bodrum kaçak villa havuz milli emlak yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.