Can Ataklı'dan İmamoğlu'na sert sözler: Artık balon patladı

İBB Başkanı İmamoğlu'na kendi destek gördüğü kesimlerden tepkiler sürüyor. Gazeteci Can Ataklı, İmamoğlu için balonun patladığını belirterek, "Bana biz yer altında çalışıyoruz, metro yapıyoruz diyorlar. Ulaştırma Bakalığı da yapıyor. Ben nereye gitsem Ulaştırma Bakalığı tabelasına rastlıyorum" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Karadeniz gezisi sonrası yükselen tepkiler sürüyor. Gazeteci Can Ataklı, İmamoğlu'nun hatalarını sıralayarak, 'Balon patladı' dedi. Ataklı, "artık bu belediye başkanını bir çivi çakmadığını artık muhalif kesimlerde anlatmaya başlar. Ben iki kere söyledim yoğun bir saldırıya uğradım. Bana söyleyin, İstanbulda trafik mi rahatladı, yeni bir binamı yaptılar, yen bir yol mu açtılar? Bana biz yer altında çalışıyoruz, metro yapıyoruz diyorlar. Ulaştırma Bakalığı da yapıyor. Ben nereye gitsem Ulaştırma Bakalığı tabelasına rastlıyorum" şeklinde konuştu.

Can Ataklı, YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

"Ekrem İmamoğlu seçildiği günden bu yana bir dizi yanlış yaptı. Seçildiğinin haftasına kalktı gitti Bodrum'a, işte bazen denk de gelir işte, İstanbul'da muazzam yağmur, sel falan. Adam ne dedi, 'Benim özel hayatım yok mu kardeşim?'. Hastalıklı CHP'li kesim bu sözleri kabullendi. Yaygara kopardılar, 'Tabi kardeşim, belediye başkanı diye ailesi ile birlikte olmayacak mı?' diye. Olacak tabi kardeşim ama, daha seçileli bir ay olmuş, neyin nesi bu? İşe yeni girince bile bir dönem vardır ki izin yapıyım, haftalık izin yapıyım düşünmezsin. Ardından Elazığ'da deprem oldu, oraya gitti. Sonra kayak yapmaya gitti, yakışık almadı. Yine aynı mantık, aynı kibir, aynı tepeden bakma. Ama CHP'nin hastalıklı o kesimi yine, 'Aman dokunmayın...' falan dediler.

İstanbul'da kar yağdı, adam yalan söyledi kardeşim. İBB Başkanı'nın bu kadar egosunun şişmesi, kibir işte nedeni budur.

Son olaya gelelim. Bir anlamda iyi oldu, balon patladı arkadaş. Belki bundan sonra İstanbul'a çivi bile çakılmadığını, hiçbir hizmet yapılmadığını muhalif isimler de söyleyecektir. Ben iki kere söyledim, yoğun bir saldırıya uğradım. İstanbul'da bir şey yok, yapılmadı ki. Trafikte mi rahatlama mı var? Yok. Yeni bir bina mı yaptılar, yeni bir yol mu açtılar, yok.

"GEZİLERİN PARASINI KİM ÖDÜYOR?"

Can Ataklı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gezilerinin parasını kim ödüyor? Bir kere çok sayıda belediyenin personelini kullanıyorsun bayram günü. Bu insanların da aileleri var, anaları, babalrı kardeşleri var onlarla vakit geçirecekler. Hayır benle beraber Doğu Anadolu'ya. Onlar orada hiç uyumadan etmeden gece gündüz çalıştılar. Otobüs şoförleri, senin ekibin, şuyun buyun."

"GAZETECİLERİN PARASI NEREDEN ÇIKTI?"

"Gazetecilerin parası nereden çıktı? İstanbul halkının parasını sen Rize'de şov yapacaksın diye harcamanıza hakkınız var mı?"

"CHP GENEL MERKEZİ YALAN SÖYLEDİ"

"İstanbul Valisi'nden ne şartlarda izin aldınız? Yani ne gerekçe gösterdiniz? Çünkü maalesef belediye başkanları il dışına çıkacakları zaman ilin valisinden izin almak zorundalar. Usulen bir dikelçe yazılacak oraya. Sen ne gerekçe yazdın? Ve bu paraları hangi fasıldan ödedin? İBB yazan bir otobüsün üzerinde Ekrem İmamoğlu yazıyor. Bir tek yerinde altı ok yok. Ve bunu CHP yiyor kardeşim. Ve hiç utanmadan sıkılmadan CHP genel merkezi yalan söyledi, yalana ortak oldu. Seyit Torun dedi ki, İmamoğlu'nun aile ocağını ziyaret etmesinde ne sakınca var dedi. Hiç mi kafanız çalışmıyor be? Neden yalan söylüyorsunuz?

"ADAYLIK İÇİN GİTTİ"

Niye demiyorsun ki sen evet oraya adaylık için gitti. adam oraya adaylık için gitti. Çünkü niye siz de içerideki kliksiniz. Ama ne oldu bak genel başkan ağzını açamıyor, genel sekreter ağzını açamıyor. Özgür özele sesleniyorum konuşsana kardeşim."

"BİZ MUHALEFET AĞIR ZARAR GÖRMESİN DİYE SÖYLEMİYORDUK"

Artık bak korkmayın çünkü balon patladı. Bugüne kadar bizler muhalefet ağır zarar görmesin diye söylemiyorduk bunu. Şimdi bir balon patladı.

Can Ataklı'dan İmamoğlu'na sert sözler: Artık balon patladı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İstanbul İBB an ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.