Can Ataklı'dan AK Parti seçmenine skandal sözler!

CHP yandaşı Can Ataklı, AK Parti'ye oy veren vatandaşları aşağılamaya çalıştı. AK Parti seçmenine 'kültürsüz ve eğitimsiz' diyen Ataklı'nın, "AK Parti'nin kazandığı yerleri gördünüz. Eğitim düzeyi en düşük, kültür düzeyi en düşük, gelir düzeyi en düşük yerler. Buralarda halkı kandırabiliyorsunuz" şeklindeki skandal sözlerine tepki yağdı.

Türkiye, 31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde tercihini yaptı. Seçimlerin bitmesiyle beraber muhalefet çevresinde kullanılan dil hareket boyutlarına taşmaya devam ediyor. CHP yandaşı Can Ataklı, AK Parti'ye oy veren vatandaşları 'kültürsüz ve eğitimsiz' diyerek aşağılamaya çalıştı.

İslam karşıtı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen CHP yandaşı Can Ataklı, "AK Parti'nin kazandığı yerleri gördünüz. Eğitim düzeyi en düşük, kültür düzeyi en düşük, gelir düzeyi en düşük yerler. Buralarda halkı kandırabiliyorsunuz" " sözleri ile adeta nefret kustu. Ataklı'nın hakaret dolu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Can Ataklı'dan AK Parti seçmenine skandal sözler! ile ilgili etiketler Can Ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.