Can Ataklı, 30 Ağustos'ta şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunmasından rahatsız oldu!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki programda şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunması, Gazeteci Can Ataklı'yı rahatsız etti. Ataklı, "Ordu-komuta böyle eller havada Kuran okunuyor. 30 Ağustos Kuran ile kutlanıyor artık. Olmaz." diyerek tepki gösterdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okunması gazeteci Can Ataklı'yı rahatsız etti.

Can Ataklı, YouTube kanalında yaptığı yayında, "Ben anlayamıyorum. Elbette her komutan inançlı olabilir, namazında niyazında olabilir. Son derece dindar olabilir. Ama arkadaş ne oluyor ya? Ordu-komuta eller havada Kur'an okunuyor. 30 Ağustos Kur'an-ı Kerim ile kutlanıyor artık. Olmaz." ifadelerini kullandı.

 

Can Ataklı, 30 Ağustos'ta şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunmasından rahatsız oldu! ile ilgili etiketler 30 Ağustos Zafer Bayramı can ataklı Kur'an-ı Kerim tilaveti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.