Çamlıca'da yol çöktü! Bir otomobil oluşan çukura düştü...

Üsküdar Çamlıca Cami yakınında yol çöktü. 7-8 metre çapında çukur oluştu. Çöken bölgede bulunan bir otomobil çukura düştü...

Üsküdar Çamlıca Cami yakınında yol çöktü. 7-8 metre çapında çukur oluştu. Çöken bölgede bulunan bir otomobil çukura düştü...

Üsküdar'da Çamlıca Tepesine çıkan Büyük Çamlıca Caddesi üzerindeki yolda bir göçük meydana geldi. Bu sırada yol kenarında park halinde bulunan bir otomobil ise göçüğün içine düştü.

cIoIkme

Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayın ardından göçüğün olduğu bölgeye tedbir amaçlı polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yolu tamamen trafiğe kaparak çalışma başlattı.

cIoIkme2

Yolun göçme nedeni henüz bilinmezken, göçüğün yaşandığı yerin altında Libadiye Tünelinin çalışmasının olduğu belirtildi.

cIoIkme3

Ayrıca son yağışlarla birlikte zeminde yaşanan yumuşamanın da göçüğe neden olabileceği düşünülüyor. Yetkililerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

cIoIkme4

Göçüğe düşen otomobilin çıkarılması için olay yerine getirilen vinç ile kurtarıldı...

araba_kurtarAldA

araba_kurtarAldA2

Çamlıca'da yol çöktü! Bir otomobil oluşan çukura düştü... ile ilgili etiketler çamlıca yol çöktü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.