Çamlıbel Geçidi'nde ulaşıma kar engeli!

Sivas'ta, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Sivas- Tokat karayolu Çamlıbel Geçidi'nde araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

Kentte akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar, aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Tokat- Sivas arasındaki 1650 rakımlı Çamlıbel Geçidi'nde bazı araçlar yolda kaldı. İl Emniyet Müdürlüğü ve Karayolları ekipleri, Çambıbel Geçidi'nde yolda kalan araçların kurtarılması için çalışma yaptı.

Çamlıbel Geçidi'nde ulaşıma kar engeli!

Tokat'tan Konya'ya gitmekte olan Muzaffer Güneş yönetimindeki 42 AFS 422 çekici ve 51 KG 005 dorse plakalı tır, geçitte kayganlaşan yolda makaslayınca yolu kısmen kapattı. Tır şoförü Güneş, "Tokat'tan şeker yükledim. Konya Karaman'a gidiyorum. Nisan ayı bize 'Nisan 1 Şakası' yaptı.  Çamlıbel'e 10 santim kar yağdı" dedi.

Trafik ekipleri, sürücüleri zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bölgede ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Çamlıbel Geçidi'nde ulaşıma kar engeli! ile ilgili etiketler Sivas Çamlıbel Geçidi kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.