Camide 8 yaşındaki çocuğu darp eden müezzine çifte soruşturma açıldı!

Hatay Dörtyol'da cami içerisinde ses yaptığı iddiasıyla 9 yaşındaki B.G.'yi darp eden 63 yaşındaki müezzin Necmi G.'nin hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Yeniyurt Mahallesi Merkez Camii'de görev yapan müezzin Necmi G, namaz kıldıktan sonra cami içerisinde görültü yaptığını ileri sürdüğü çocuklara tepki gösterdi.

MÜEZZİNİN ÇOCUĞU TOKATLADIĞI ANLAR KAMERADA

Müezzin, çocuklardan 8 yaşındaki B.G.'yi yerden kaldırıp fırlattıktan sonra defalarca tokatladı. Bu anlar ise cami içerisindeki diğer çocuklar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Camide 8 yaşındaki çocuğu darp eden müezzine çifte soruşturma açıldı!

ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Dörtyol Kaymakamlığı ve Dörtyol İlçe Müftülüğü tarafından müezzin hakkında idari soruşturma başlatıldı. Bu arada çocuğuna darp raporu alan baba Adem G., de Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık da iddialar üzerine adli soruşturma başlattı.

Camide 8 yaşındaki çocuğu darp eden müezzine çifte soruşturma açıldı! - Resim : 2

Camide 8 yaşındaki çocuğu darp eden müezzine çifte soruşturma açıldı! ile ilgili etiketler Çocuk Hatay müezzin camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.