Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek, aşkını ilan etti!

Camdaki Kız dizisindeki Levent rolüyle tanınan Tuğrul Tülek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşı Ezgi Çelik ile aşk yaşadığını duyurdu. Tuğrul, Çelik ile Akyaka'daki tatilinde karelerini takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Camdaki Kız dizisindeki Levent rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tuğrul Tülek, özel hayatıyla gündeme geldi. Tülek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda meslektaşı Ezgi Çelik ile aşk yaşadığını ilan etti.

ÜNLÜ ÇİFTTEN BİRLİKTE İLK PAYLAŞIM!

Bir süredir birlikte olan ikili, yoğun iş tempolarına ara vererek birlikte tatile çıktı. Akyaka'da tatilin tadını çıkaran ikili, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan aşklarını ilan etti. Instagram hesabından sevgilisiyle samimi pozlarını yayınlayan Tülek, "Akyaka'da gün batımı" notunu yazdı. Ezgi Çelik ise paylaşıma yorum yaparak kalp koydu.

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek, aşkını ilan etti!

39 yaşındaki Ezgi Çelik, Dayan Yüreğim, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arka Sokaklar, Ben de Özledim, Bir Çocuk Sevdim, Şubat ve Kanunsuz Topraklar gibi başarılı projelerde rol almıştı.

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek, aşkını ilan etti! ile ilgili etiketler oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.