Camdaki Kız'da sezon başladı transfer bitmedi! Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz isim geldi!

Camdaki Kız dizisinde yeni sezon başladı ama transfer bitmedi. Burcu Biricik, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu gibi starların yer aldığı diziye Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz bir isim transfer edildi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezona damga vuran yapımlardan biri olan dizi yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide yer alan Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi oyuncuların yer aldığı diziye TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz bir isim tranfer edildi.

MASUMLAR APARTMANI'NDAN SÜRPRİZ TRANSFER!

Geçtiğimiz sezon ilk bölümlerinde yaşadığı görüntü problemi ve sürekli zoom yapılması Camdaki Kız dizisi izleyenlerini adeta çileden çıkartmıştı. Yapım ekibine yöneltilen eleştiriler sonunda yerini buldu.

Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor?

Camdaki Kız'ın yapım ekibi gelen bu eleştirileri anında dikkate aldı ve bu durum düzeltildi. Şimdi ise görüntü yönetmenliği için önemli bir isim daha kadroya dahil edildi.

Camdaki Kız'a Büyük Operasyon Geliyor! Yeni Sezonda Tam 3 Ayrılık Birden!  İşte O İsimler

Masumlar Apartmanı dizisinin görüntü yönetmeni Tolga Çetin yeni sezonda Camdaki Kız dizisinde yer alacak. Daha önce birbirinden önemli yapımlarda görüntü yönetmenliği yapan Tolga Çetin'in yer aldığı bazı yapımlar şu şekilde; Aşk ve Ceza, Binbir Gece, Kara Sevda, Kalbim Egede Kaldı, Can Feda, Kardeşim Benim 2, Masumlar Apartmanı.

Camdaki Kız'da sezon başladı transfer bitmedi! Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz isim geldi! ile ilgili etiketler TRT 1 Camdaki Kız masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.