Camdaki Kız ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler?

Ekranların yeni sezon dizilerinden Camdaki Kız ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında başlıyor. Oyuncu kadrosu kadar konusuyla da dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin reyting rekorları kırması bekleniyor. Peki, Camdaki kız ne zaman başlıyor?

Yeni sezonda OGM Pictures tarafından hazırlanan iddialı projelerden biri olacak Camdaki Kız için geri sayım başladı. Diziyi merak eden izleyenler için tanıtımdan karelerin sunulduğu Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerde yer almakta. Peki, Camdaki Kız oyuncu kadrosunda kimler var?

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin ele alınacağı Camdaki Kız dizisinin ilk tanıtım çekimleri İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirildi. Dekor olarak seçilen bu bölgede Nostaljk Tramvay da dikkatlerden kaçmazken Nalan karakterini canlandıracak Burcu Biricik’in giydiği kıyafetlerde sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

Camdaki Kız ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Camdaki Kız ilk bölümü ile 8 Nisan Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında başlıyor.

CAMDAKİ KIZ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Burcu Biricik ile Devrim Yakut’un yer aldığı Camdaki Kız dizisi oyuncu kadrosunda; Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

Camdaki Kız dizisinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç bulunuyor.

CAMDAKİ KIZ DİZİ KONUSU

Sıcakkanlılığı iler her daim herkesin sevgisini kazanabilen Nalan, dünyalar güzeli bir genç kız olarak dikkat çekmektedir. Ailesinin tek çocuğu da olduğundan dolayı el üstünde tutularak hayatını varlık içerisinde geçirmiş ve en iyi okullarda eğitim almıştır.

Camdaki Kız ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler? - Resim : 2

Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nda mimar olarak çalışan Nalan’ın hayatı Sedat Koroğlu ile evlilik arifesinde tamamen değişir. Geçmiş zamanlardan saklanan karanlık sırlardan uzaklaşarak bu masal içerisinde el ele yürümeye çalışan Sedat ile Nalan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Camdaki Kız ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Camdaki Kız Camdaki Kız oyuncu kadrosu Camdaki Kız ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.