Camdaki Kız Nalan'ın Gideceği Terapist Ünlü Oyuncu Oldu! 3. Sezonda Yer Yerinden Oynayacak

Perşembe Akşamlarının Vazgeçilmez dizisi Camdaki Kız yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Camdaki Kız Nalan'ın yeni sezonda gideceği terapisti ünlü oyuncu oldu. Yeni sezonda kadroya katılacak olan Türkiye'nin Tanıdığı isim bir dönem Burcu Biricik ile birlikte çalışmıştı.

Her bölümü ile Bir Başka heyecana sahne olan Camdaki Kız Yeni Bölümleriyle de izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Dizi sezon finaline doğru giderken şimdiden yeni döneme de hazırlık yapmaya başladı. Annesi Feride'yi kaybeden, eşi Sedat ile de yolları ayıran Camdaki Kız Nalan'ın yeni sezonda gideceği terapist ise ünlü oyuncu oldu. Camdaki Kız Nalan'ın Gideceği Terapist Ünlü Oyuncu Oldu! 3. Sezonda Yer Yerinden Oynayacak.

Burcu Biricik'in oynadığı Camdaki Kız Nalan'ın dizinin yeni sezonunda gideceği terapist uzun süredir merak ediliyordu. Hayri ile olan aşkının işleneceği gelecek sezonda Nalan bir de psikolojik destek alacak ve terapi görecek.

Nalan'ın Gideceği Terapist İçin Ünlü Oyuncuyla Anlaşıldı!

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Hande Ataizi'nin rol aldığı Camdaki Kız 3. sezonunda kadroya dahil olacak o ünlü isim Binnur Kaya oldu.

Binnur Kaya'nın Nalan'ın terapisti olacağı haberi dizinin izleyenlerini oldukça heyecanlandırdı. Bir dönem Kırmızı Oda dizisinde de birlikte çalışan Burcu Biricik ve Binnur Kaya ikilisinin Camdaki Kız yeni sezonunda da karşı kaşıya gelmesi bekleniyor.

Camdaki Kız Nalan'ın Gideceği Terapist Ünlü Oyuncu Oldu! 3. Sezonda Yer Yerinden Oynayacak

Öte yandan Doktor Manolya hanım rolüyle Kırmızı Oda dizisinin hafzıalara kazınan terapisti Binnur Kaya'dan diziyle anlaştığı yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama henüz gelmedi.

 

Camdaki Kız Nalan'ın Gideceği Terapist Ünlü Oyuncu Oldu! 3. Sezonda Yer Yerinden Oynayacak ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız camdaki kız nalan binnur kaya terapist
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.