Camdaki Kız Hayri ve Nalan Aşkına Görülmemiş Tepki Geldi!

Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan ve Hayri arasında alevlenen aşk sosyal medyada tepkilere neden oldu. Nalan'ın evli ve üstelik hamile bir kadın olmasına rağmen Hayri'nin ona olan ilgisi ahlaksızlık olarak değerlendirildi. İşte detaylar...

Camdaki Kız dizisi her bölümü ile gözyaşı ve drama neden olmaya devam ediyor. Dizi ikinci sezonunda da ilgi görmeye devam ederken Nalan ve Hayri arasındaki aşk kıvılcımları da başladı. Kocası tarafından aldatılan hamile bir kadın olarak tüm gerçekleri öğrenen Nalan'a tek ilgi gösteren de Hayri oldu. Camdaki Kız Hayri ve Nalan Aşkına Görülmemiş Tepki Geldi!

"Evli ve Hamile Bir Kadına Yakın Olmamalı"

Camdaki Kız Hayri ve Nalan Aşkına Görülmemiş Tepki sosyal medyadan geldi Birçok izleyici, evli ve hamile olan Nalan'a yakın olmanın, üstelik fotoğrafına bakıp bakıp iç geçirmenin yanlış, hatta ahlaksızca olduğı konusunda paylaşımlar yaptı.

Camdaki Kız Hayri ve Nalan Aşkına Görülmemiş Tepki Geldi!

Nalan ve Hayri Hikayesinin gerçek olduğu, Gülseren Budayıcıoğlu'nun klitabından uyarlama olduğu konusunda karşı tepkiler de geldi. Ne Olursa olsun Camdaki Kız izleyicisinin çoğu Hayri ve Nalan'ın sahnelerini izlemekten memnun görünüyor.

Camdaki Kız 53. bölümü Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Camdaki Kız Hayri ve Nalan Aşkına Görülmemiş Tepki Geldi! ile ilgili etiketler Camdaki Kız Hayri nalan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.