Camdaki Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi hangi günler yayınlanıyor cevabı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Camdaki Kız saat kaçta başlıyor?

İlk sezonunda Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle oldukça büyük ilgi görüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından esinlenerek senaryoya aktarılan Camdaki Kız, oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiriyor. Peki, Camdaki Kız bölüm tekrarı ne zaman yayınlanıyor?

CAMDAKİ KIZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanıyor.

CAMDAKİ KIZ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Camdaki Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur. Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder. Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Feride’nin Adil hakkındaki şüpheleri artınca, Nalan’dan Adil’i takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini ister. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit olur.

Camdaki Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.