Camdaki Kız dizisinde büyük çıkmaza girildi! Nalan gebe haliyle aldatıldığını öğrendi! Kahreden olay

Camdaki Kız dizisi fırtınalar koparmaya devam ediyor. Aynı bölümde hem aldatıldığını hem de hamile olduğunu öğrenen Nalan izleyiciyi de perişan etti. Senaryo tam bir çıkmaza girdi. Sevilerek takip edilen dizinin yenin bölüm fragmanı geçtiğimi gün yayınlanmıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve birbirinden ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda olduğu Camdaki Kızı dizisinde işler iyice çıkmaza girdi. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri geçtiğimiz bölüm tam bir kabus yaşadı. Önce eşi Sedat ile Cana'nın kendisini aldattığını öğrenen Nalan daha sonra ise hamile olduğunu öğrendi.

Yeni bölüm detaylarının ortaya çıktığı Camdaki Kız dizisinin fragmanı yayınlandı. Alp'in Feride'nin kapısına dayanarak ihaneti anlatması, Feride'yi tam bir şoka sokmuştu.

Alp'in Feride'ye, "Sedat ve Cana bizi kandırmaya devam ediyor. Nalan'a yaptıkları daha devam mı edecek?" diye sorması Feride'ye adeta şok yaşattı. "Sen ne diyorsun, destur!" diyerek Alp'i evden kovan Feride daha sonra ise anlaşma yoluna gitti.

Söyleyemediklerini Gözlerinden Okurum" | Camdaki Kız 15. Bölüm - YouTube

Camdaki Kız yeni bölümde her şeyi öğrenen Nalan ise adeta kabusu yaşamaya devam ediyor. Dizinin gelecek Perşembe ekrana gelecek yeni bölümünde hamile olduğu detayı ortaya çıkacak olan Nalan büyük yıkımı asıl o zaman yaşayacak.

Camdaki Kız dizisi 2. sezonunun yeni bölümüyle gelecek Perşembe Kanal D ekranlarında olacak.

Camdaki Kız dizisinde büyük çıkmaza girildi! Nalan gebe haliyle aldatıldığını öğrendi! Kahreden olay ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız nalan feride sedat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.