Camdaki Kız Bu Hafta Var mı? 10 Şubat Camdaki Kız Bugün Var mı? İşte yeni bölüm tarihi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız Dizisi her bölümü merakla beklenen dizilerin başında geliyor. Ancak 10 Şubat Kanal D yayın akışında yer almayan Camdaki Kız bu hafta neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Camdaki Kız Bu akşam yok mu, Bugün Camdaki Kız var mı soruları gündeme geldi. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Camdaki Kız 10 Şubat Kanal D yayın akışında yer almadı. İzleyicileri merakla araştırmaya başladığı dizinin yeni bölüm tarihi de belli oldu.

Peki 10 Şubat Camdaki Kız Bu akşam var mı?

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Enis Arıkan gibi yıldız oyuncu kadrosunda barındıran ve Perşembe akşamlarında damga vuran Camdaki Kız yeni bölümü bekleniyor. Takipçiler bu akşam Kanal D yayın akışında göremediği Camdaki Kız dizisi bu hafta neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı.

Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız neden yok, yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı 6 Ocak 2022

Yılbaşı tatili nedeniyle tüm diziler genellikle o hafta ara veriyor. 13 Ocak Camdaki Kız yeni bölüm yerine bu akşam Kanal D ekranlarında Jurassic World: Yıkılmış Krallık adlı film ekrana gelecek.

Camdaki Kız yeni bölümünün 10 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

10 ŞUBAT KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Sihirli Annem
09:00 Neler Oluyor Hayatta?
11:00 Asi
13:00 Gelinim Mutfakta
16:00 Arka Sokaklar
18:45 Kanal D Ana Haber
20:00 Yabancı Sinema Jurassic World: Yıkılmış Krallık
22:30 Camdaki Kız
01:45 Yabancı Sinema Jurassic World: Yıkılmış Krallık
03:30 Gelinim Mutfakta
05:30 Küçük Ağa

Camdaki Kız Bu Hafta Var mı? 10 Şubat Camdaki Kız Bugün Var mı? İşte yeni bölüm tarihi ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız bu akşam var mı camdaki kız yok mu camdaki kız yeni bölüm camdaki kız neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.