Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı

Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı diziyi yakından takip edenlerce merak edilmekte. Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 16. bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı sorgulanmakta.

Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı Kanal D izleyenleri tarafından merak edilmektedir. Perşembe akşamında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 64. bölümü bitiminde yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başlayacaktır.

Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Selma Ergeç’in oynadığı Camdaki Kız son bölümünde; Nalan, Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlansa da bir noktada kabul etmek zorunda kalır.

Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı

Feride’yi kaybetmiş olsa da Feride’nin kendisi için istediklerini yapmak konusunda kararlıdır. Nalan’a en büyük destek yine Muzo’dan gelirken; Hayri, Nalan’dan istediği cevapları alamadıkça sınırları daha da zorlar. Metin ise Nalan’la görüşmeye devam etmeye kararlıdır.

Hayri Nalan’a ulaşmak için yeni yollar aramaya devam etti. Nalan ise kendisine gelen gizemli aramaların sahibi ile görüştü.

Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı

Metin ile Nalan’ın görüştüğüne şahit olan Feride ise tüm gerçekleri Nalan’a itiraf etti. Bu dünyadaki görevinin bittiğine inanan Feride; yaşamına son verdi.

Camdaki Kız 65. bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.