Cambridge Düşesi Kate Middleton'a şok! Koronavirüs testi pozitif çıkan biriyle temasta olunca...

İngiltere'de Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan biriyle teması olduğu için kendisini 10 gün karantinaya aldığı açıklandı.

Kensigton Sarayından yapılan açıklamada, Covid-19 testi pozitif çıkan bir kişiyle teması olduğu için kendisini evinde karantinaya alan Kate Middleton'ın, herhangi bir semptomu olmadığı ancak ilgili tüm hükümet yönergelerini takip ettiği belirtildi.

Kate Middleton

2 DOZ AŞISINI YAPTIRMIŞTI

Evinde 10 gün karantinada kalacak olan Middleton'ın son halka açık etkinliğinin geçen cuma günü Wimbledon ziyareti olduğu biliniyor. Cambridge Düşesi, daha önce iki doz Covid-19 aşısını yaptırmıştı.

Kate Middleton

 

Cambridge Düşesi Kate Middleton'a şok! Koronavirüs testi pozitif çıkan biriyle temasta olunca... ile ilgili etiketler Kate Middleton Karantina
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.