Caleb Ekuban'a İtalya'dan ciddi talipler var

Uğurcan Çakır'dan 20 milyon euroluk transfer geliri bekleyen Bordo-Mavili yönetimin, Fiorentina ve Sampdoria'nın Caleb Ekuban için kapıyı çalmasıyla eli daha da güçlendi. İtalya doğumlu golcü için 10 milyon euro bonservis bedeli belirlendi.

Trabzonspor'un İtalya doğumlu forveti Caleb Ekuban'a doğduğu topraklardan talipler var. Süper Lig'de sezonu 32 maçta 10 gol, 4 asistle tamamlayan Gana asıllı futbolcu için gelen teklifler Bordo-Mavili yönetim tarafından değerlendiriliyor.

2019 yazında İngiliz ekibi Leeds United'dan 1 milyon euro bonservisle transfer edilen 27 yaşındaki Ekuban, Trabzonspor'da kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi. İtalyan kulüplerinin ısrarla istediği futbolcu ile ilgili birkaç gün için sıcak gelişmlerin yaşanması bekleniyor.

İlk sezon kiralanan, ertesi sezon da tapusu alınan Ekuban'ın piyasa değeri 6 kat artarak 7 milyon Euro'yu aşmış durumda. Fiorentina ve Sampdoria gibi İtalya'nın köklü kulüpleri oyuncu için ısrarını sürdürürken, Karadeniz ekibi ise bu rakamı 10 milyon Euro bandına çekerek pazarlıkları buradan başlatmayı planlıyor.

EKUBAN DA AYRILMAK İSTİYOR

Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını İtalya'da sürdürüyor. Parma'dan Gervinho, Roma'dan da Bruno Peres'i transfer eden Bordo-Mavililer, bir de stoper arayışında. Bu görüşmeler sırasında Ekuban'a taliplerin gelmesi üzerine eli güçlenen Karadeniz ekibi, milli kaleci Uğurcan Çakır'ın da en az 20 milyon euroya satılmasını beklediği için tarihi transfer geliri hedefliyor.

Bordo-mavili kulüple geçirdiği sezonlarda forma giydiği 103 resmi maçta 29 gol atıp 18 asist yapan Caleb Ekuban maç başına ise 2.01 puan ortalaması ile oynadı. Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun ailesinin de ısrarı nedeniyle kariyerine Serie A'da devam etmeye sıcak bakıyor.

Caleb Ekuban'a İtalya'dan ciddi talipler var ile ilgili etiketler Trabzonspor Caleb Ekuban Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.