Çakır'lı Kurtlar Vadisi Yeniden Geliyor! EDHO'nun bittiğini açıklayan Oktay Kaynarca'yı çağırdılar!

ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesiyle birlikte İlyas Çakırbeyli'yi oynayan oyuncu Oktay Kaynarca hakkında flşa bir çağrı geldi. Yeniden çekilmesi planlanan fenomen dizi KuAKrtlar Vadisi'nin yeniden çekileceği ve Oktay Kaynarca'nın da rol alacağı söyleniyor.

Oktay Kaynarca, yıllar önce Çakır rolüyle oynadığı Kurtlar Vadisi'ne geri dönebilir. EDHO'nun bittiğini sosyal medya hesabından açıklayan ünlü oyuncu, yeniden çekileceği iddia edilen ve Necati Şaşmaz'ın açıkladığı Kurtlar Vadisi'nde yer alacak.

ÇAKIR'LI KURTLAR VADİSİ YENİDEN...

Sosyal medya kullanıcıları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir anda yayından kaldırılmasıyla şok olmuşken dizinin başrol oyuncusu İlyas Çakırbeyli'yi oynayan Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi'ne geri döneceği haberi ile sevindi.

Bu istek için Twitter'da #ÇakırlıKurtlarVadisiYeniden hashtagiyle bir kampanya başlatıldı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın kendisine uzun yıllardır gelen bu istek karşısında ne diyeceği merak konusu oldu.

 

Çakır'lı Kurtlar Vadisi Yeniden Geliyor! EDHO'nun bittiğini açıklayan Oktay Kaynarca'yı çağırdılar! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.