Çakıcı'nın adamından Sedat Peker'e ölüm tehdidi!

Cezaevindeki Alaattin Çakıcı'nın bir numaralı adamı olduğu ileri sürülen Ömer Korkmaz, Sedat Peker'i ölümle tehdit etti. Haddini aşıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da dil uzatan Korkmaz, Peker'e hitaben "Şimdi diyorum ki sana eziyet çektireceğim!.. Seni Tayyip Erdoğan da koruyamaz kollayamaz. Devletin polisi senin yanında duramaz. Ben sana eğer silah doğrultuyorsam bilki, devletin polisi senin yanından ayrılacak.” dedi.

3. Göz Gazetesi Alaatin Çakıcı’nın 1 numaralı adamı olduğu belirtilen Ömer Korkmaz'ın bir videosunu yayınlandı.

Videoda Kormaz’ın, Peker’e “Şimdi ben ‘Sedat Peker’den geleceksin benden özür dileyeceksin’ diyorum. Ağır konuşuyorum, oğlum geleceksin benden özür dileyeceksin diyorum. Çünkü; sen bana kahpelik yaptın. Beni, Rizeliyim diye yemeğe davet ettin, benim kafama silah dayadın. Bana hakaret ettin. Beni otobana çıkardın.” şeklinde hitap ettiği duyuldu.

‘SEN ÖLMEYİ HAKETMİŞSİN’

Tehditlerini “Niye öldüremedin o zaman. Niye öldüremediniz oğlum o zaman da bana bugüne kadar eziyet çektirdiniz.” şeklinde sürdüren Korkmaz devamında şu ifadeleri kullanıyor:
“Şimdi diyorum ki sana eziyet çektireceğim! Seni, Tayyip Erdoğan seni koruyamaz kollayamaz. Devletin polisi senin yanında duramaz. Ben sana eğer silah doğrultuyorsam bil ki devletin polisi senin yanından ayrılacak. Sen ölmeyi haketmişsin. Ya da beni öldürteceksin.”

PEKER’DEN YANIT GELDİ

Korkmaz'ın ölüm tehditlerine Sedat Peker’den yanıt geldi.

İnternet üzerinden yayınlanan ve yaklaşık 2 dakika süren ses kaydında Peker; ‘Tedavi oluyoruz, yoldayız oğlum size ne oldu? Bana aleyhte yazı yazdıran o uyuşturucu bağımlıları… O yazıları kimin hangi papazların yazdırdığını biliyorum. O yazıyı yazdıranlarla elbet birgün bunun hesabı olacak. Ancak benim belirlediğim zamanda, benim belirlediğim şartlarda olacak.” dedi.

Ömer Korkmaz, geçtiğimiz günlerde 3.Göz Gazetesi’nden İrfan Aydın’a yaptığı açıklamada “Bazı insanlar bizi susturmaya çalışıyorlar ama yanılmasınlar biz ölmedikten sonra susmayız.” demişti.

‘SEN YA BU ÜLKEDEN KAÇACAKSIN YA DA BU DEVLET SENİ ALACAK’

Peker’e, ‘Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak!’ diye seslenen Ömer Korkmaz; “Türk kepçesiyle bilmem kimin kazanını karıştırmayın. Bizi seven sevmeyen dostlarımızın yaşayıp, neler çektiğimizi görsünler. Ölmedik ayaktayız. Anlatmaya’da devam edeceğiz… Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak. Seni de alacaklar beni de gerekirse. Çıkıp konuşacağız…” demişti.

Çakıcı'nın adamından Sedat Peker'e ölüm tehdidi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Alaattin Çakıcı Sedat Peker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.