Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt....

Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarını sürdürüyor. Çakıcı, CHP liderinin basın açıklamalarının ardından zehir zemberek sözlerle yeniden Kılıçdaoğlu'nu hedef aldı. Çakıcı yeni açıklamasında, "Kuva-yi Milliye ruhu taşıyanlar PKK ve sol örgütlerle birlikte hareket etmez" dedi.

Alaattin Çakıcı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında sular durulmuyor. Kılıçdaroğlu, kendisini tehdit eden Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Yaşanan gelişmelerin ardından Alaattin Çakıcı Kılıçdaroğlu'nun basın açıklamasında söylediği sözler üzerine yeni bir mesaj paylaştı.

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt....

Oldukça sert ifadeler kullanan Çakıcı'nın açıklaması şöyle;

"Kılıçdaroğlu ve avanesi;

Sizler yıllardır, her gün devlete hakaret etmektesiniz. Siz her türlü ahlaksızlığı meşru zeminlere taşıyorsunuz.

Demin basın açıklamasını izledim, "Çakalların olduğu yerde bize kimse bir şey söyleyemez" ifadesini kullanıyorsun.

Be dilinin ayarı olmayan, bre gafil, sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sen ve avanene sesleniyorum;

Başta sende ve avanende yürek varsa, her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Soruyorum sende ve avanende o yürek var mı? Kuva-yi Milliye ruhundan bahsediyorsun. Kuva-yi Milliye ruhu Türkiye'nin milli tapusudur. Kuva-yi Milliye ruhu taşıyanlar, PKK ve silahlı sol örgütlerle birlikte hareket etmez. Hadi oradan gafil, sende olsa olsa bölücülük ruhu vardır.

Be devlet düşmanı, sakın Atatürk'ü ağzına alma. O yalaka ağzınla Atatürk'ün manevi değerlerini kirletme. Seksen üç milyon seni iyi tanıyor. Bahçeli'yi ağzına alma. Sen onun koç yumurtası bile olamazsın.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim."

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt.... ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu alaatin çakıcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.