Çağrı Terlemez kimdir? Kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in nişanlısı olarak tanıdığımız Türk Hava Yolları'nın pilotları arasında yer alan Çağrı Terlemez, güzel şarkıcının doğum gününü büyük bir jest ile kutladı. Uzun zamandır birlikte olduğunu nişanlısı Seçkin'e hediye olarak 'Porshce' marka lüks bir araba alan Terlemez, en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Peki, Çağrı Terlemez kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz yıl pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile nişanlanmıştı. Güzel şarkıcının doğum gününü kutlayan Terlemez, Seçkin'e, 600.000 pound değerinde Porsche marka bir araba aldı. Ece Seçkin, arabanın anahtarının fotoğrafını paylaşarak “Boyumla dalga geçen tüm kızlara 1.50 şansı ve yere yakınlığı diliyorum.” dedi. Ünlü şarkıcı paylaştığı doğum günü mesajı ve fotoğraflarıyla büyük beğeni topladı. Peki, Çağrı Terlemez kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Çağrı Terlemez kimdir? Kaç yaşında?

ÇAĞRI TERLEMEZ KİMDİR?

Çağrı Terlemez, Sinop'ta dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Türk Hava Yolları'nda pilot olarak göreve başlayan Çağrı Terlemez, Eylül ayında ünlü popçu Ece Seçkin ile nişanlanmıştır. Çağrı Terlemez Türk Hava Yolları'nda A320 uçuşlarını gerçekleştirmektedir. 

Ece Seçkin, Çağrı Terlemez'le tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı;

Nişanlım bir pilot. Çağrı ile uçakta tanıştık. O da yolcuydu. Son dakika bindi uçağa. Onu gördüğüm an, “Ben bu adamla evleneceğim” dedim. Onu önceden tanıyor gibiydim. Sanki beynimde bir şey hazırmış ve onu bekliyormuş gibiydim. Çağrı’nın yanında ekibimden biri oturuyordu. Uçak yerdeyken mesaj attım, “Hemen yanında oturan adamla tanış ve beni tanıştır. Onunla evleneceğim” diye. Arkadaşımla telefon alışverişi yapmışlar. Ertesi gün arkadaşımı arayıp bana el yapımı bir hediye yaptırdığını söylemiş. Ardından WhatsApp üzerinden yazıştık. Liseli âşıklar gibiydik. Yaşadığımız, aşkın da ötesinde; arkadaşlık, abi-kardeşlik, her şey var ilişkimizde. Bu yüzden onu sadece eşim ya da sevgilim diye adlandırmak aramızdaki şeyi küçümsemek gibi geliyor.

Çağrı Terlemez kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler 2019 Ece Seçkin Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.