Çağlayan Adliyesi'nde terör saldırısı girişimi... Adalet Bakanı Tunç: 34 kişi gözaltına alındı!

Adalet Bakanı Tunç, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında 34 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Tunç ayrıca teröristlerin kapıdan girmeye çalıştığı sırada öldürüldüğünü açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bakan Tunç'un açıklamaları şöyle:

"Yaralılarımızın sağlık durumları iyi. Vefat eden vatandaşımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.

Terörün her türlüsüyle kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir kez daha milletimize, adalet sarayındaki çalışanlarımıza, yargı camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız da olayı yakından takip ediyor. Adli soruşturma tüm detaylarıyla devam ediyor. Soruşturmada bir başsavcıvekili ve 5 cumhuriyet savcımız görevlendirildi.

Adliyenin içine girecekleri sırada kimlik kontrolü yapılıyor.

Burada terörist oldukları anlaşılınca D kapısından kaçarak C kapısına geliyorlar. Burada girilen çatışmada teröristler etkisiz hale getiriliyor. Olayla ilgili 34 kişi gözaltına alındı"

 

Çağlayan Adliyesi'nde terör saldırısı girişimi... Adalet Bakanı Tunç: 34 kişi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Yılmaz Tunç İstanbul Çağlayan İstanbul Adliyesi adliye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.