Çağlayan Adliyesi'nde koronavirüs alarmı!

Son dakika... Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın 6. Tüketici Mahkemesi kaleminde çalışan bir erkek memurun koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı. Hastalığıyla ilgili bir belirti göstermeyen memurun durumunun öğrenilmesi üzerine, mahkemenin 2 hakimi ve tüm kalem personeli idari izne çıkarıldığı, evlerinde kendilerini izole edecekleri öğrenildi.

Bu arada, hakimlerin odası, duruşma salonu ve mahkeme kalemi dezenfekte edildi.

DURUŞMA SALONUN KAPISINA DUYURU ASILDI

Ayrıca mahkemenin duruşma salonu ve kaleminin kapısına, "Kovid19 salgını nedeniyle mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır." duyurusu asıldı.

BUGÜN YOĞUNLUK AZALDI

Öte yandan, kontrollü sosyal yaşama geçişin ardından duruşmaların başladığı ve kapısında kuyrukların oluştuğu İstanbul Adliyesinde bugün yoğunluğun azalmaya başladığı görüldü. Adliye girişindeki güvenlik görevlileri ve memurlar, megafonla duyuru yaparak, vatandaşların kontrollü şekilde binaya girmelerini sağlıyor.

AA

Çağlayan Adliyesi'nde koronavirüs alarmı! ile ilgili etiketler Karantina adalet sarayı kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.