Çağlar Söyüncü'den Linnes'e Haaland cevabı!

Martin Linnes'in "Türkler Haaland'dan korkuyor" sözlerine hem sahada hem de Çağlar Söyüncü'yle cevap verildi. A Milli Takım'ın 3-0 kazandığı maçta adım atamayan Borussia Dortmund'un 250 milyon euroluk yıldızı Cebelitarık'a da gol atamamıştı...

A Milli Takım'ın 3-0'lık Norveç zaferinde müthiş performansını bir de golle süsleyen Çağlar Söyüncü, Vikingler'in gol makinesi Erling Haaland'a adım attırmadı. Leicester City forması giyen ve Premier League'in en iyi stoperleri arasında gösterilen Çağlar, "Yendik ama hatalarımız var. Hatalarımızdan ders çıkarıp Letonya'yla oynayacağız. O maçtan da 3 puanı alıp yolumuza bakacağız" dedi.

Ay-Yıldızlı formayla 32. maçına çıkan Çağlar Söyüncü resmi maçlardaki ilk gol sevincini yaşadı. 28. dakikada Yusuf Yazıcı'nın kullandığı köşe vuruşunda kafayla topu ağlara gönderen yıldız stoper, A Milli Takımı 2-0 öne geçiren isim oldu.

Galatasaray'ın Norveçli beki Martin Linnes maç öncesi "Türkler bana hep Haaland'ı soruyor. Ondan korkuyorlar" demişti. Linnes'in bu sözlerine cevap veren Çağlar Söyüncü, "Sosyal medyada maç öncesi algı oldu, işte (Haaland'dan) korkuyor, korkmuyor. Sahada görüldü her şey. Cevabını verdik" ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü'den Linnes'e Haaland cevabı! ile ilgili etiketler Çağlar Söyüncü Norveç A Milli Takım Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.