Çağlar Söyüncü transferinde son gelişme!

Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers, "Ocak ayında hiçbir oyuncumuzu satmayacağız." diyerek Çağlar Söyüncü ve diğer oyuncuları ile ilgili transfer haberlerine son noktayı koydu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin teknik patronu Brendan Rodgers, ara transfer döneminde takımdan kimseyi göndermeyeceklerini açıkladı.

Transfer söylentileri hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan deneyimli teknik adam, "Ocak ayında hiçbir oyuncumuzu satmayacağız." diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

Çağlar Söyüncü transferinde son gelişme!

Leicester City forması giyen temsilcimiz Çağlar Söyüncü'nün ismi Liverpool, Tottenham ve ManchesterCity gibi devlerle anılıyordu.

Özellikle Manchester City'nin Çağlar Söyüncü için 94 milyon euro gibi astronomik bir bütçe ayırdığı öne sürülmüştü.

YENİ SÖZLEŞME GÜNDEMDE

Daliy Mail'in haberine göre Leicester City, sözleşmesinin bitimine 3,5 yıl gibi uzun bir zaman olan milli futbolcuyu kaybetmemek için kontratını yenilemek istiyor.

İngiliz ekibi, mevcut kontratı kapsamında haftalık 45 bin pound (343 bin TL) kazanan Çağlar’a, haftalık 75 bin pound (572 bin TL) teklif etmeye hazırlanıyor.

Çağlar Söyüncü transferinde son gelişme! ile ilgili etiketler Premier Lig Çağlar Söyüncü Leicester City Türkiye Transfer Brendan Rodgers
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.