Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'a yakın dostu Alişan'dan ilginç hediye

Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 7. evliliğini gerçekleştirdi. Seda Sayan'a yakın dostu Alişan düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu aldı.

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturdu. 7. evliliğini gerçekleştiren Seda Sayan'a yakın dostu Alişan'dan ilginç bir hediye geldi.

Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'a yakın dostu Alişan'dan ilginç hediye

SEDA SAYAN'A MUHABBET KUŞU HEDİYE ALDI


Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocukları ile birlikte Etiler'de bir AVM'de görüntülenen Alişan, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Alişan, Seda Sayan'a aldığı düğün hediyesini açıkladı: "Düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu aldım"

Seda Sayan, Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından konser sahnesine ara vermişti. O dönem konserlerini ertelen Seda Sayan “Ağustos ortasına kadar sahneye çıkmam, program olan yerlere gitmem. İçimdem gelmiyor. Bu konuda hassasiyet gösteriyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'a yakın dostu Alişan'dan ilginç hediye ile ilgili etiketler Seda Sayan Alişan Düğün nikah çağlar ökten muhabbet kuşu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.