Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan’a ödül töreninde beşibiryerde taktılar

Elit Medya Group tarafından düzenlenen ‘Yılın Uluslararası Moda Ödülleri’nde "Türkiye’nin en güvenilir kadını" ödülü alan Seda Sayan’a iş kadını Otağ Kıvılcım Aydın düğün hediyesi olarak beşibiryerde taktı. Geçtiğimiz Nisan ayında müzisyen Çağlar Ökten ile 7. evliliğini gerçekleştiren Seda Sayan, ''Nikahımda bile bundan takan olmadı'' ifadelerini kullandı.

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gecede oyuncu Alara Çağlayan ve Yasemin Nil Yüksel, çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek için gelinlikle sahneye çıkıp okul kıyafetleriyle kaldı. İki oyuncu, izleyicilerden büyük alkış aldı. Ünlü mankenler Tuğba Özay, Wilma Elles ve Ece Gürsel birbirinden güzel kıyafetlerin yer aldığı defilede boy gösterdi.

Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan’a ödül töreninde beşibiryerde taktılar

SEDA SAYAN'A SÜRPRİZ HEDİYE

Gecede sahneye çıkan Seda Sayan sevilen şarkılarıyla konukları eğlendirdi. "Türkiye’nin en güvenilir kadını" ödülü alan Seda Sayan’a ayrıca iş kadını Otağ Kıvılcım Aydın düğün hediyesi olarak beşibiryerde taktı.

''YENİ GELİNİM DİYE BOYNUM BOŞ GELDİM''

Beşibiryerde altınları boynuna takan Seda Sayan, "Nikahımda bile bundan takan olmadı. Hep ben götürüyordum ilk kez bana getiriyorlar. Akıllı kadınım yeni gelinim diye boynum boş gelmiştim" diyerek kahkaha attı.

Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan’a ödül töreninde beşibiryerde taktılar - Resim : 2

 

 

Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan’a ödül töreninde beşibiryerde taktılar ile ilgili etiketler Seda Sayan çağlar ökten beşibiryerde
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.