Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu!

Geçtiğimiz haziran ayında ekranlara veda eden Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, dizide abisini canlandıran Tolga Güleç ile aynı projede yer alacak.

50. bölümde final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde abi kardeşi canlandıran Tolga Güleç ile Çağlar Ertuğrul, bu kez Olgun Özdemir'in yazıp yönetmen koltuğunda oturduğu "Kızım Gibi Kokuyorsun" filminde buluştu.

Güleç ile Ertuğrul filmde usta oyuncu Şerif Sezer ve Fransız Clemence Verniau ile kamera karşısına geçiyor.

Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu!

Çekimleri Antakya'da başlayan "Kızım Gibi Kokuyorsun"da kilit karakterlerden Yüzbaşı Mustafa'yı Tolga Güleç, Samandağ'da pansiyon işleten Emine'yi Şerif Sezer, Emine'nin torunu İbrahim'i Çağlar Ertuğrul ve Nice olaylarından sonra akrabalarını gömmek için Antakya'ya gelen Ermeni asıllı Fransız Beatrice'i ise Clemence Verniau oynuyor.

Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu! ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul yeni proje kızım gibi kokuyorsun tolga güleç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.