Çağla Şıkel'in karın kaslarının sırrı ortaya çıktı! 78 kiloluk ağırlıkla şov yaptı

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel'in düzenli spor ile sahip olduğu fit vücudu ve karın kasları herkesi kendine hayran bırakıyor. Ünlü sunucunun karın kaslarının sırrı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde spor salonundan antrenman yaptığı anları paylaşan Şıkel'in ağırlık çalıştığı görüntüler çok konuşuldu. İşte detaylar...

İki çocuk annesi 44 yaşındaki ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, sosyal medya paylaşımları, televizyonculuk ve mankenlik kariyerinin yanı sıra aşk hayatıyla da gündeme geliyor. Son olarak gönlünü avukat Nail Gönenli'ye kaptıran ünlü sunucu düzgün fiziği ve karın kaslarıyla rakiplerine taş çıkarıyor. 

Çağla Şıkel'in karın kaslarının sırrı ortaya çıktı! 78 kiloluk ağırlıkla şov yaptı

78 KİLOLUK AĞIRLIKLA ÇALIŞTI!

Koruduğu formunu düzenli beslenme, vitamin takviyeleri ve aralıksız yaptığı spora borçlu olan Şıkel, önceki gün sosyal medyasından yaptığı paylaşımla da şaşkınlık yarattı.

Çağla Şıkel'in karın kaslarının sırrı ortaya çıktı! 78 kiloluk ağırlıkla şov yaptı - Resim : 2

Bir süredir bel ve sırt bölgesinden sakatlık yaşayan Çağla Şıkel, spor antrenmanlarına kaldığı yerden başladı. Düzenli olarak boks ve pilates yapan ünlü model, önceki gün ağırlık çalıştı.

Çağla Şıkel'in karın kaslarının sırrı ortaya çıktı! 78 kiloluk ağırlıkla şov yaptı - Resim : 3

Takvim'in haberine göre; Tam 78 kiloluk ağırlıkla hareketler yapan Çağla Şıkel, böylece karın kaslarının asıl sırrını da açıklamış oldu. 

Çağla Şıkel'in karın kaslarının sırrı ortaya çıktı! 78 kiloluk ağırlıkla şov yaptı - Resim : 4

 

 

Çağla Şıkel'in karın kaslarının sırrı ortaya çıktı! 78 kiloluk ağırlıkla şov yaptı ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.