Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'nin mutluluğu kısa sürdü!

Çağla Şıkel, oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ ile boşanmasının ardından 8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Aşkını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen ünlü sunucunun mutluluğu kısa sürdü. İddialara göre çift ayrılık kararı aldı.

Çağla Şıkel, iki oğlunun babası olan Emre Altuğ ile boşandıktan sonra 8 yıl boyunca hiçbir erkek arkadaşıyla görüntülenmemiş, hakkında çıkan aşk haberlerini de hep yalanlamıştı.

Ünlü sunucu aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuş ve ikili birlikte birçok kez görüntülenmişti. Aşkını gözler önünde yaşayan çiftten üzen haber geldi.

YOLLARINI AYIRDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; aylardır her yerde el ele, göz göze olan çiftten Çağla Şıkel sevgilisinin 9 Haziran’daki yaş gününde de sürpriz bir kutlama hazırlamış, Nail Gönenli ünlü modelin çikolatalarla süslettiği yaş günü pastasını kalp emojisiyle story sayfasından paylaşmıştı.

Son olarak Çeşme‘de bayram tatili yapan ve herkesin evlilik haberi beklediği çiftin dostça ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Çok iyi anlaştıkları konuşulan Çağla Şıkel ile Nail Gönenli‘nin ayrılık nedeni ise merak konusu oldu.

 

 

 

 

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'nin mutluluğu kısa sürdü! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.