Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkında Emre Altuğ engeli iddiası! Ünlü sunucudan açıklama geldi

Emre Altuğ ile boşandıktan sonra aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozan Çağla Şıkel, Altuğ'un yeni ilişkisine karşı çıktığı iddialarına son noktayı koydu.

44 yaşındaki ünlü oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, iki oğlunun babası Emre Altuğ ile olan evliliğine 2015 yılında nokta koymuştu. Aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozan Çağla Şıkel, bir süredir Gönenli ile aşk yaşıyor. Çağla Şıkel ile Nail Gönenli ilişkisi hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Emre Altuğ, oğulları Kuzey ve Uzay'ın annesi Çağla Şıkel'in yeni ilişkisine karşı çıkıyor.

Çağla Şıkel'in Emre Altuğ ile boşanırken bir daha evlenmeyeceğine ilişkin sözleşme imzaladığı iddiaları da yeniden gündeme geldi.

EMRE ALTUĞ, ÇAĞLA ŞIKEL'İN NAİL GÖNENLİ İLE EVLENMESİNE ENGEL Mİ OLUYOR?

Milliyet'ten Seçkin Vardar'ın haberine göre; Çağla Şıkel, sözleşme iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Emre Altuğ ile boşanırken bir daha evlenmeyeceğine ilişkin sözleşme imzaladıkları yönündeki söylentilere dair ilk kez konuşan Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’un bu ilişkiye sıcak bakmadığı haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını anlatarak şöyle konuştu:

“Hani Emre’yi de beni de yıllardır tanıyorsunuz. Biz nasıl yaşamamız gerektiğini, nerede durmamız gerektiğini bilen koca koca insanlarız. Artık ben 44 yaşıma geldim. Hepimiz büyüdük. Bunlar varsa da gençlikte olan şeyler. Bazı haberler çıkıyor, ‘Evlenmek istediler de izin verilmedi’ ya da ‘Sözleşme yaptılar’ gibi şeyler. Nail için de söyleyebilirim ki ortada ne evlenmek isteyen var, ne buna karşı çıkan var, ne de sözleşme var."

"ÇOCUĞU OLMAYAN DÜŞÜNSÜN"

Çağla Şıkel, 'evlilik' iddialarına ise “Çocuğu olmayan düşünsün. Çocuk yapmamış olan insanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalı. Hayatımda onun ötesine geçebilen bir duygu yaşarsam söylerim ama bu zamana kadar yaşamadım. Benim çocuklarım olduğu için gündemimde, aklımda hayalimde böyle bir şey yok” diyerek son noktayı koydu. 

 

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli aşkında Emre Altuğ engeli iddiası! Ünlü sunucudan açıklama geldi ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Emre Altuğ Nail Gönenli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.