Çağla ile Yeni Bir Gün yeni sezon ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

Çağla Şıkel'in sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen "Çağla ile Yeni Bir Gün" programının heyecanla beklenen yeni sezonu nihayet yaklaşıyor! Programın altıncı sezonu için hazırlıklar tamamlandı ve FOX TV tarafından programın yeni sezon yayın tarihi açıklandı. Peki, Çağla ile Yeni Bir Gün yeni sezonu ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Fox TV'nin sevilen programı "Çağla ile Yeni Bir Gün", kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılanmış ve izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Programın yeni sezonu için yapılan hazırlıklar tamamlandı ve FOX TV tarafından heyecanla beklenen yeni sezon yayın tarihi açıklandı. "Çağla ile Yeni Bir Gün", izleyicilerine özgün içerikleriyle geri dönmeye hazırlanıyor. Peki, Çağla ile Yeni Bir Gün yeni sezonu ne zaman, saat kaçta, hangi gün? Detaylar haberimizde...

Çağla ile Yeni Bir Gün yeni sezon ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN YENİ SEZONU NE ZAMAN?

Programın tanıtımları yapılmaya başlanan ve hazırlıkları tamamlanan yeni sezonunun başlama tarihi belirlendi. İşte detaylar:

Gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından "Çağla ile Yeni Bir Gün", 21 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Program, sağlık, sanat, moda, ev yaşamı ve iyi yaşam gibi geniş bir yelpazede konuları ele almaya devam edecek. Sağlık uzmanlarından, moda tasarımcılarına; lezzetli tariflerden, yaşam önerilerine kadar birçok içerik bu sezon da izleyicilerle paylaşılacak.

Çağla Şıkel'in başarılı sunumuyla renklenen programda, bugüne kadar binden fazla konuk ağırlanmıştır. Yeni sezonda da, uzman konuklar eşliğinde merak edilen tüm konular ve sorular tartışılacak. Ünlü modacıların stil tüyoları ve beğenilen kombinlerle ilgili önemli bilgiler aktarılacak. Sağlıklı ve popüler tarifler püf noktalarıyla birlikte paylaşılacak. Sanat ve sinema dünyasından sevilen isimler de keyifli sohbetleriyle programa renk katacak.

Provizyon Medya'nın yapımcılığını üstlendiği "Çağla ile Yeni Bir Gün", 21 Ağustos Pazartesi saat 10.00'da yeni bölümleriyle hafta içi her gün canlı yayınla FOX TV ekranlarında olacak.

Çağla ile Yeni Bir Gün yeni sezon ne zaman, hangi gün, saat kaçta? ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.