Çağla Büyükakçay Roland Garros'a göz kıprtı

WTA İstanbul'a ilk turda veda eden Çağla Büyükakçay, Roland Garros elemelerine galibiyetle başladı. Tecrübeli raket, Ukraynalı rakibini 3 sette bağlup ederek 3. ön elemeyi geçmeyi başardı.

Çağla Büyükakçay, sezonun son grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Ukraynalı Lesia Tsurenko'yu 2 saat 24 dakika sonunda 6-2, 5-7, 6-1'lik setlerle 2-1 yenerek elemelerde ikinci tura yükseldi.

Dünya sıralamasında 173. sırada bulunan Çağla, 2016'da Roland Garros ana tablosunda mücadele etmiş ve ilk tur maçını kazanarak Türk tenis tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmişti. 30 yaşındaki raketin bu yıl ana tabloya kalabilmesi için iki eleme daha geçmesi gerekiyor.

209 numaradaki Pemra Özgen ise yarın ABD'li Catherine McNally ile kozlarını paylaşacak.

Öte yandan, Roland Garros eleme turundaki tek erkeklerdeki temsilcimiz Cem İlkel, Hindistanlı rakibi Gunneswaran'a 6-3 ve 6-1'lik setlerle mağlup olarak eve döndü.

Çağla Büyükakçay Roland Garros'a göz kıprtı ile ilgili etiketler Tenis çağla büyükakça Cem İlkel Pemra Özgen roland garros
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.