Çağdaş Atan'dan umut dolu açıklama: Gemiyi karaya yanaştıracağız...

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"GEMİYİ KARAYA YANAŞTIRACAĞIZ"

''Deplasman maçlarında ceza sahasına girmekte, 3. bölgeye oyunu taşımakta ürkek davranıyoruz. Az şut atıyoruz. Geriden iyi oyun kurarken final yapamama durumu hiç yakışmıyor. Beşiktaş yeni bir motivasyonla mücadele etti ama ben kaybetmeyi çok da hak ettiğimizi düşünmüyorum. Kazanmayı hak etmedik ama kaybetmeyi de hak etmedik. Onur'un 1-2 pozisyonda takip edilmemesi, savunmanın kayması, blok arasına top yiyip gol yememize sebep oldu. Söylenecek bir şey kalmadı. Final maçlarına çıkıyoruz. Bütün oyuncularım ve kulüp için de geçerli. Ben buradayım. Gemiyi karaya yanaştıracağız. Başkanımız, yönetimimiz bize güveniyorlar. Artık daha az konuşup daha iyi sonuçlar alma zamanı geldi."

"ARTIK SAHADA SONUÇ ALMA ZAMANI"

''Oyuncular, antrenman verilerinde, antrenman metodolojimize uymaya başladılar. Takımı bir seviyeye çektik ama biraz geç oldu. Bu kadar geç olmasını beklemiyorduk. Artık sahada sonuç alma zamanı. İlk yarı sonuna kadar alabileceğimiz kadar puan alıp ikinci yarıda değişiklikler yapıp daha yukarı çıkmamız lazım. Buna gücümüz var. Bu ara bize iyi gelecek. Önümüzde final gibi bir Pendik maçı var. Onu kazanıp yolumuza devam edeceğiz."

 

Çağdaş Atan'dan umut dolu açıklama: Gemiyi karaya yanaştıracağız... ile ilgili etiketler Beşiktaş Başakşehir Süper Lig Trendyol Süper Lig Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.