Çağdaş Atan basın toplantısına katılmadı

Aytemiz Alanyaspor'un Adanaspor'u 5-1'le geçtiği Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçının basın toplantısına teknik direktör Çağdaş Atan değil, yardımcılarından Semih Tokatlı katıldı. Atan, Beşiktaş maçının ardından kendisine soru sorulmayınca, "Soru yoksa gazetecilere de gerek yok" diyerek tepki göstermişti.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 5-1 yendikleri maçın basın toplantısına katılmadı. Beşiktaş galibiyetinin ardından kendisini soru sormayarak protesto eden gazetecilere şaşırdığı görüntüleriyle sosyal medyada gündeme gelen başarılı çalışıtırıcının yerine Semih Tokatlı konuştu.

Tokatlı, “Ligde olduğu gibi kupada da yolumuza devam etmek istiyorduk ve bugün iyi bir galibiyet aldık. Yoğun bir trafik içerisindeyiz. Onun için de rotasyonlu bir kadroyla çıkmayı tercihe ettik. Bu bize gösterdi ki diğer arkadaşlarımızın da tamamen hazır olması. Her zaman olduğu gibi topa sahip olan, mücadeleci, coşkulu, arzulu, gol pozisyonlu, seyir zevki olan bir futbol oynadık. Oyuncularımı bunun için de kutluyorum. İnşallah hafta sonu Denizlispor maçı hazırlıklarımız devam edecek” dedi.

 

Çağdaş Atan basın toplantısına katılmadı ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Çağdaş Atan Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.