Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan hareket!

Oyuncu Çağatay Ulusoy'un, 5 ay birliktelik yaşadığı eski sevgilisi Duygu Sarışın'ın bir gönderisini beğenmesi hayranlarını şaşırttı.

Çağatay Ulusoy'un 'İçerde' dizisinde birlikte rol aldığı Duygu Sarışın ile yaşadığı aşk 5 ay sürmüş, dizi final yapmadan haziran ayında sona ermişti.

Posta'nın haberine göre; yakışıklı oyuncu, İnstagram'da takip etmediği eski sevgilisinin bir gönderisini yanlışlıkla beğendi. Bu beğeni hayranlarının gözünden kaçmadı.

Dil ve oyunculuk eğitimi için Amerika'da olan Ulusoy için "Duygu'nun instagram sayfasında dolaşıyor" yorumları yapıldı.

AAAATAY3

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında dünyaya gelen Çağatay Ulusoy doğma büyüme İstanbulludur. 2010 yılınde Best Model of Turkey 1.si olan Çağatay Ulusoy bu yarışma ile ön plana çıkmıştır.

Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümünde tamamlayan Çağatay Ulusoy'ın annesi Bosna kökenlidir.

AAAATAY2

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Ulusoy bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Bir çok dizi ve film projesinde yer alan Çağatay Ulusoy son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandırmaktadır. Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile ön plana çıkan Çağatay Ulusoy geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

AAAATAY

İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY'UN KARİYERİ

Filmler
2010 yılında Recep İvedik 3 filminde Dansçı karakterini canlandırmıştır
2011 yılında Anadolu Kartalları filminde Ahmet Onur karakterini canlandırmıştır
2015 yılında Delibal filminde Barış Ayaz karakterini canlandırmıştır

Dizi
2009-2010 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde Figüran olarak oynamıştır
2011-2012 yılları arasında Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırdı
2012 yılında Eve Düşen Yıldırım dizisinde Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırdı
2012 yılında Emir'in Yolu dizisinde Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırdı
2013-2015 yılları arasında Medcezir dizisinde Yaman Koper karakterini canlandırdı

DUYGU

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu. 1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, Yay burcu, gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

DUYGU3

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı.

İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Duygu Sarışın dizide Sema karakterini canlandırıyor.

DUYGU2

Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan hareket! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Duygu Sarışın çağatay ulusoy kimdir? duygu sarışın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.