Çağatay Ulusoy sevgilisinin sözünden çıkmayacak!

Yeni projesi için 100 kiloya çıkan Çağatay Ulusoy film ertelenmesi nedeniyle zayıflama kararı aldı. Yakışıklı oyuncu 20 kiloyu sevgilisi Duygu Sarışın’ın da spor hocası olan Rus eğitmen Nadia Salur gözetiminde verecek.

Çağatay Ulusoy çekilecek olan yeni filminde efsane 'Koca Yusuf'u canlandıracaktı. Projenin rafa kalkmasıyla Ulusoy aldığı 20 kiloyla kaldı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; eski formuna kavuşmak için sıkı çalışma içine giren Ulusoy, kendisini sevgilisi Duygu Sarışın'a emanet etti. Uzun süredir yoga ve pilates yapan güzel oyuncu, Ulusoy'u kendisinin de özel eğitim aldığı sağlıklı yaşam koçu ve yoga eğitmeni Nadia Salur'a yönlendirdi.

Yakışıklı oyuncu, Rus eğitmenin verdiği programıyla kısa sürede zayıflamayı hedefliyor. Aynı zamanda beslenmesine de dikkat eden Ulusoy; karbonhidrat, paketli gıdalar ve fast food'tan da uzak duruyor.

Çağatay Ulusoy sevgilisinin sözünden çıkmayacak!

Çağatay Ulusoy sevgilisinin sözünden çıkmayacak! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Duygu Sarışın koca yusuf pilates
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.