C-130 tipi askeri kargo uçağının milisler tarafından vurulma görüntüleri

Afrika'nın boynuzunda sular ısınıyor. Etiyopya'nın Eritre sınırına yakın bölgelerde yaşayan azınlığı Tigraylilere karşı suçlar işlemesi ve Tigray'deki köyleri yakması uzun süredir gündemdeydi. Üzerine açlık yaşanan bölgede, bugün Etiyopya ordusuna ait bir C-130 Hercules tipi bir uçak, Tigray Savunma Kuvvetleri adındaki direnişçi grup tarafından düşürüldü. Düşürülme görüntüleri kameralara yansıdı.

Afrika'nın boynuzunda sular durulnuyor. Türkiye'nin çok sayıda unsuruyla varlık gösterdği Somali'nin komşusu Etiyopya'daki Tigray bölgesinde tansiyon yükseliyor.

Etiyopya'nın Eritre sınırına yakın bölgelerde yaşayan azınlığı olan Tigraylilere karşı suçlar işlemesi ve Tigray'deki köyleri yakması uzun süredir gündemdeydi. Üzerine açlık yaşanan bölgede, şiddet tırmanmış durumda.

Bugün Etiyopya ordusuna ait bir C-130 Hercules tipi bir uçak, Tigray Savunma Kuvvetleri adındaki direnişçi grup tarafından düşürüldü.

Düşürülme görüntüleri kameralara yansıdı.

C-130 tipi askeri kargo uçağının milisler tarafından vurulma görüntüleri ile ilgili etiketler TSK uçak tigray Etiyopya vuruldu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.