ByLock kullanıcısı 17 gazeteciye operasyon! 7'si yakalandı...

FETÖ üyesi medya mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tamamı bylokçu olan 17 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi.

FETÖ üyesi medya mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tamamı bylokçu olan 17 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi. Bu şüphelilerden 7'si yakalandı. 8 şüpheli ise her yerde aranıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün medya yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.

8'İ ARANIYOR, 2'Sİ CEZAEVİNDE

Tamamı örgütün kriptolu haberleşme uygulaması Bylokçu kullanıcısı olan ve haklarında adli soruşturma yürütüldüğü belirtilen 17 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama ve gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ergün Güçlü tarafından yürütülen bu operasyon kapsamında şüphelilerden 7'si yakalandı. Şüphelilerden 2'sinin cezaevinde olduğu tespit edildi. 8 şüphelinin yakalanma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

ByLock kullanıcısı 17 gazeteciye operasyon! 7'si yakalandı... ile ilgili etiketler ByLock FETÖ gazeteciler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.